חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"קובה סיניה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"קובה סיניה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג עוף טחון (ירכיים או חזה)
3 כוסות בורגול דק
1 כפית כוסברה יבשה
2 כפות שמן
1 בצל קצוץ דק
½1 כוסות אגוזי מלך גרוסים
1 כף כמון טחון
1 כפית סומאק
2 כפות צנוברים
20 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
מערבבים בשר, בורגול וכוסברה ומניחים בצד.
מחממים שמן במחבת. מוסיפים בצל ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מוסיפים אגוזים, כמון, סומאק וצנוברים, ומטגנים כ5- דקות.
משמנים תבנית במרגרינה, ושוטחים בתחתיתה חצי מתערובת הבשר והבורגול למשטח אחיד.
משטחים את תערובת הבצל והאגוזים על תערובת הבשר, וחוזרים שוב על הפעולה. יוצרים גומה באמצע המשטח (בכדי לאפשר לאדים לצאת).
אופים כ-20 דקות.
מגיש: benla1
מקור:
שתף את המתכון