הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג עוף טחון (ירכיים או חזה)
3 כוסות בורגול דק
1 כפית כוסברה יבשה
2 כפות שמן
1 בצל קצוץ דק
½1 כוסות אגוזי מלך גרוסים
1 כף כמון טחון
1 כפית סומאק
2 כפות צנוברים
20 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
מערבבים בשר, בורגול וכוסברה ומניחים בצד.
מחממים שמן במחבת. מוסיפים בצל ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מוסיפים אגוזים, כמון, סומאק וצנוברים, ומטגנים כ5- דקות.
משמנים תבנית במרגרינה, ושוטחים בתחתיתה חצי מתערובת הבשר והבורגול למשטח אחיד.
משטחים את תערובת הבצל והאגוזים על תערובת הבשר, וחוזרים שוב על הפעולה. יוצרים גומה באמצע המשטח (בכדי לאפשר לאדים לצאת).
אופים כ-20 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון