הוראות הכנה
מרכיבים
200 מ"ל שמנת מתוקה
20 גרם עלי תה "ארל גריי"
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
50 גרם חמאה
לציפוי:
אבקת קקאו
אופן ההכנה
1. בסיר מביאים לרתיחה את השמנת עם עלי התה. מצננים, שומרים במקרר למשך הלילה ומסננים.
2. ממיסים את השוקולד עם החמאה, מחממים את השמנת לסף רתיחה ומוסיפים את השוקולד. מצננים ושומרים במקרר עד להתייצבות.
3. יוצרים כדורי "טראפלס", מאבקים בקקאו ושומרים בקופסה אטומה.
מגיש:
מקור: מישי בלוג
שתף את המתכון