הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' שוקולד חלב באיכות טובה
100 מ"ל שמנת מתוקה
50 גר' חמאה
כף מלאה (20 מ"ל) של אמרטו
100 ג' שקדים קלויים
אופן ההכנה
1. ממיסים את השוקולדים והשמנת בסיר כפול (סיר אדים) עד שמתקבלת מסה חלקה ואחידה ללא פירורים.
2. בצד ממיסים את החמאה ומוסיפים לתוך המסה תוך כדי בחישה. מוסיפים את האמרטו.
3. מוציאים מהסיר הכפול ומקררים במשך הלילה במקרר. יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים אותם בתוך פירורי שקדים. מגישים.
מגיש:
מקור: מתכון של מארק שולמן, השף של מסעדת פפה ליאו בתל אביב
שתף את המתכון