הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר
1 קופסה שמנת מתוקה
100 גרם חמאה רכה
1/3 כוס שיכר דובדבנים (מומלץ של יקב "הר אודם")
אבקת קקאו לציפוי
אופן ההכנה
1. בסיר קטן על להבה נמוכה ממיסים שוקולד חמאה ושמנת בוחשים מדי פעם. מוסיפים שיכר דובדבנים של יקב "הר אודם" ומערבבים.
2. מקררים מעט ומכניסים לפריזר ל-½ שעה.
3. מוציאים את הסיר מהפריזר, מרטיבים ידיים, יוצרים כדורים בגודל משמש, מגלגלים באבקת הקקאו.
4. כשמסיימים להכין את כל ה"טראפלס" מניחים אותם בתוך עטרות נייר ומגישים או מאחסנים בקופסה אטומה בתוך הפריזר.
מגיש:
מקור: מתכון של עידית אלפסי מיקב הר אודם.
שתף את המתכון