הוראות הכנה
מרכיבים
8-מצות
2-כפות רסק עגבניות
¼-כוס מים
¼-כפית אורגנו יבש
1-כפית קטשופ
200-גרם גבינה צהובה מגוררת
לקישוט:
פרוסות עגבניה/זיתים קצוצים/טונה/פטריות
אופן ההכנה
להרטיב את המצות במי ברז ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
2-מצות כבסיס לכל פיצה, סך הכל 4-פיצות.
להוסיף למים רסק עגבניות,אורגנו,קטשופ,לערבב היטב ולשפוך מעל המצות שבתבנית.
לפזר מעל גבינה מגוררת ולקשט כרצונכם.
לאפות בתנור מחומם ל 180 מעלות, 10 דקות/עד שהגבינה מבעבעת.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון