הוראות הכנה
מרכיבים
פלחים מופשטים מהקרומים השקופים של 4 אשכוליות ורודות גדולות
כוס מיץ אשכוליות
כף ג'לטין או כף אגר-אגר
פלפל אדום בינוני חתוך לריבועים קטנים
כף עלי ריחן חתוכים לרצועות דקיקות
כפית עלי נענע חתוכים לרצועות דקיקות
כפית זנגביל טרי מגורר
אופן ההכנה
שמים 3 כפות מיץ אשכוליות בקערית קטנה , וזורים עליו את הג'לטין . יוצקים את המיץ הנותר לסיר קטן , ומביאים לרתיחה . מנמיכים את הלהבה , ומבשלים במשך 2 - 3 דקות . מסירים מהאש , ובוחשים פנימה את הג'לטין . מערבבים עד שימס . ( אם משתמשים באגר- אגר מוסיפים אותו למיץ בתחילת הבישול . )
מצננים לטמפרטורת החדר .
שמים את כל שאר החומרים בקערה , יוצקים עליהם את תערובת הג'לטין ומערבבים . מעבירים את התערובת לתבנית "טרין" שמכילה 600 מ"ל . מקררים במשך 4 שעות לפחות , עד שהתערובת נקרשת .
לפני ההגשה טובלים את התבנית במים חמים למשך 20 שניות , והופכים את ה"טרין" על מגש . פורסים ל 8 פרוסות ומגישים .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון