הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית גדולה מופרדת לפרחים ששלקו אותם בעדינות (שלא יהיו רכים מדי)
קמח לבן
פירורי לחם
מלח
פפריקה
אבקת מרק בצל (קנור)
3-4 ביצים (ולעתים נדרש יותר)
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מכינים את החומרים מבעוד מועד כמו לשניצלים:
1. צלחת עם קמח לבן
2. צלחת עם פירורי לחם מעורבבים עם אבקת מרק בצל.
3. טורפים את הביצים ביחד עם מים כדי לרכך את הבלילה, ומתבלים במלח ופפריקה.
טובלים היטב את פרחי הכרובית בקמח הלבן
לאחר מכן בתערובת הביצים.
מהדקים את פרחי הכרובית לפירורי הלחם, ומטגנים עד הזהבה מכל הצדדים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון