הוראות הכנה
מרכיבים
30 גרם כבדי עוף
150 גרם קמח מצה
3 ביצים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
2 כוסות מים
כפית שמן
אופן ההכנה
צולים את כבדי העוף במחבת או בגריל ומקררים .
טוחנים את הכבדים במעבד מזון .
מערבבים את שאר החומרים והכבד הטחון ויוצרים עיסה אחידה .
מניחים את העיסה למנוחה של כשעה .
מרתיחים מים בסיר גדול עם מעט מלח ושמן .
יוצרים כדורים מחומרי העיסה ומעבירים לסיר המים הרותחים .
הכופתאות מוכנות כאשר הם צפות על פני המים .
מוצאים ומקררים .
מגישים כופתאות במרק עוף .
בתיאבון !
מגיש:
מקור: מיכו אוקוביץ מגיק פאלס
שתף את המתכון