הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
300 גרם קמח מצה
3 ביצים
50 גרם מרגרינה
חצי כפית מלח
קורט פלפל שחור
2 כפות שמן זית
מים עפ"י הצורך
למילוי:
120 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות צנוברים קלויים
10 עלי נענע קצוצים דק
קורט מלח
קורט פלפל שחור
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הבצק היטב ומניחים ל-15 דקות מנוחה .
מרסקים את הדלעת והצנוברים במעבד מזון ,מוסיפים את הנענע והתבלינים ומערבבים היטב .
משמנים את הידים היטב ויוצרים כדורים מעיסת הבצק ,יוצרים גומה וממלאים בחומרי המילוי .
מרתיחים בסיר גדול מים וקורט מלח ומבשלים את הכופתאות כ 15 דקות עד שהן צפות .
מוצאים מהמים ומשמרים בקירור עד הגשה .
להגיש במרק עוף או בקר .
בתיאבון!
מגיש:
מקור: אוחיון מרידאן אילת
שתף את המתכון