חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גרנולה (מיזלי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גרנולה (מיזלי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קוואקר משובח
8-10 כפות סוכר חום
130 גרם דבש מומסים במעט מים חמים
150 גר' שומשום
100 גר' שקדים
100 גר' אגוזי לוז
100 גר' צימוקים
אפשר להוסיף : גרעיני חמניות, נבט חיטה..
אופן ההכנה
אופים קוואקר+שומשום+גרעיני חמניה לתנור בחום בינוני.
כאשר התערובת חמה מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים הדבש ומערבבים היטב - אופים רבע שעה.
מוסיפים אגוזים ושקדים ומערבבים היטב.
יש לערבב כל 10 דקות בהתחלה ולקראת סיום כל 5 דקות (כדי שלא ישרף)
בגמר האפיה (בערך 40 דקות) מוסיפים צימוקים ונבט חיטה.
יש לערבב תוך כדי צינון כדי שלא ידבק.
מגיש: עינתוש
מקור: אלפא (ק. חולדה)
שתף את המתכון