הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קוואקר משובח
8-10 כפות סוכר חום
130 גרם דבש מומסים במעט מים חמים
150 גר' שומשום
100 גר' שקדים
100 גר' אגוזי לוז
100 גר' צימוקים
אפשר להוסיף : גרעיני חמניות, נבט חיטה..
אופן ההכנה
אופים קוואקר+שומשום+גרעיני חמניה לתנור בחום בינוני.
כאשר התערובת חמה מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים הדבש ומערבבים היטב - אופים רבע שעה.
מוסיפים אגוזים ושקדים ומערבבים היטב.
יש לערבב כל 10 דקות בהתחלה ולקראת סיום כל 5 דקות (כדי שלא ישרף)
בגמר האפיה (בערך 40 דקות) מוסיפים צימוקים ונבט חיטה.
יש לערבב תוך כדי צינון כדי שלא ידבק.
מגיש:
מקור: אלפא (ק. חולדה)
שתף את המתכון