הוראות הכנה
מרכיבים
3-ביצים
½1-כוס סוכר
3-שקיות סוכר וניל
200-גרם מרגרינה בטעם חמאה (מומסת)
250-גרם(גביע)גבינה 9%
1-שקית אבקת אפיה
2-כוסות מלאות קמח רגיל
1-כוס סירופ מייפל
½-כוס אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה
להקציף בקערת מערבל ביצים,סוכר,סוכר וניל 2 דקות במהירות.
להפחית מהירות ולהוסיף מרגרינה מומסת ומצוננת מעט,להמשיך להקציף ½ דקה נוספת.
להוסיף גביע גבינה, קמח ואבקת אפיה,לערבב עוד דקה.
לשמן תבנית אפיה עגולה מס' 26 ולצקת בה את הבלילה.
לפזר מעל אגוזים קצוצים ואפות בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות-40 דקות.
כאשר העוגה עדיין חמה לשפוך מעל סירופ מייפל.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: בת דודתי
שתף את המתכון