חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס מדהימה וגם לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מוס מדהימה,קלה להכנה ומה שטוב שאפשר להכין גם לפסח כאשר את הקמח הרגיל brמחליף קמח תופח כשר לפסח.
עוגת מוס מדהימה וגם לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מוס מדהימה,קלה להכנה ומה שטוב שאפשר להכין גם לפסח כאשר את הקמח הרגיל brמחליף קמח תופח כשר לפסח.
הוראות הכנה
מרכיבים
5-ביצים
1-שקית סוכר וניל
2-כפות גדושות קמח רגיל (2-כפות קמח תופח כשר לפסח-"אסם")
1/3-כוס סוכר
1-חבילת פודינג שוקולד
לקרם:
2-שמנת מתוקה
50-גרם אבקת סוכר
למוס שקולד:
1-שמנת מתוקה
1-חבילת מוס שוקולד של אסם
50-גרם שוקולד מריר מגורר לקישוט
אופן ההכנה
בקערת מערבל להקציף חלבונים במהירות גבוהה לקצף קשה ויציב.
להוסיף בהדרגה סוכר וסוכר וניל.
להנמיך דרגת מהירות ולהוסיף חלמונים, פודינג שוקולד ולערבב חצי דקה נוספת.
להוסיף קמח רגיל (אם העוגה לפסח..קמח תופח "אסם" כשר לפסח).
לרפד תבנית מס'26 בנייר אפיה ולשמן.
לצקת את הבלילה לתבנית ולאפות בתנור מחומם ל-170 מעלות 30--35 דקות.
לצנן את העוגה.
להכין מוס שוקולד לפי הוראות היצרן הרשומות ע"ג האריזה.(+שמנת מתוקה אחת).
להקציף 2 שמנת מתוקה ו-50 גרם אבקת סוכר לקרם יציב.
כשהעוגה הצטננה, למרוח אותה בשכבה של מוס שוקולד ומעל בשכבה של קרם השמנת.
לפזר מעל שוקולד מריר מגורר ולשמור בקירור -6 שעות לפני ההגשה.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ידידה
שתף את המתכון