הוראות הכנה
מרכיבים
5-ביצים
1-שקית סוכר וניל
2-כפות גדושות קמח רגיל (2-כפות קמח תופח כשר לפסח-"אסם")
1/3-כוס סוכר
1-חבילת פודינג שוקולד
לקרם:
2-שמנת מתוקה
50-גרם אבקת סוכר
למוס שקולד:
1-שמנת מתוקה
1-חבילת מוס שוקולד של אסם
50-גרם שוקולד מריר מגורר לקישוט
אופן ההכנה
בקערת מערבל להקציף חלבונים במהירות גבוהה לקצף קשה ויציב.
להוסיף בהדרגה סוכר וסוכר וניל.
להנמיך דרגת מהירות ולהוסיף חלמונים, פודינג שוקולד ולערבב חצי דקה נוספת.
להוסיף קמח רגיל (אם העוגה לפסח..קמח תופח "אסם" כשר לפסח).
לרפד תבנית מס'26 בנייר אפיה ולשמן.
לצקת את הבלילה לתבנית ולאפות בתנור מחומם ל-170 מעלות 30--35 דקות.
לצנן את העוגה.
להכין מוס שוקולד לפי הוראות היצרן הרשומות ע"ג האריזה.(+שמנת מתוקה אחת).
להקציף 2 שמנת מתוקה ו-50 גרם אבקת סוכר לקרם יציב.
כשהעוגה הצטננה, למרוח אותה בשכבה של מוס שוקולד ומעל בשכבה של קרם השמנת.
לפזר מעל שוקולד מריר מגורר ולשמור בקירור -6 שעות לפני ההגשה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ידידה
שתף את המתכון