הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
5-ביצים
1-כוס סוכר
1-שקית סוכר וניל
½-כוס מים
½-כוס שמן
1-שקית אבקת אפיה
2-כוסות קמח
קרם:
2-שמנת מתוקה
50-גרם אבקת סוכר
1-כף פודינג וניל
לציפוי:
200-גרם ריבת חלב
לקישוט:
1-כוס אגוזי מלך קצוצים
½-כוס קוקוס
אופן ההכנה
להקציף חלבונים במהירות גבוהה לקצף קשה ולהוסיף בהדרגה סוכר וסוכר וניל.
להפחית מהירות ולהוסיף חלמונים, מים, שמן ולערבב דקה נוספת.
להוסיף קמח, אבקת אפיה ולערבב עוד חצי דקה.
לרפד תבנית עגולה מס'26 בנייר אפיה ולשמן מעט.
לצקת בתבנית את הבלילה ולאפות בתנור מחומם ל-170 מעלות כ-40 דקות.
לצנן ולחצות במחצית הגובה..
להקציף שמנת מתוקה, אבקת סוכר ופודינג וניל לקרם יציב.
למרוח בחלק אחד של העוגה חצי מכמות הריבת חלב וחצי מכמות הקרם.
לכסות בחלק שני של העוגה ושוב למרוח ריבת חלב ומעל את הקרם.
לפזר מעל אגוזים קצוצים ואת הקוקוס.
לצנן במקרר 4 שעות לפני ההגשה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי שלי
שתף את המתכון