חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט ריבת חלב ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט טעים במיוחד יפה חגיגי ומאוד קל להכנה.
טורט ריבת חלב ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט טעים במיוחד יפה חגיגי ומאוד קל להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
5-ביצים
1-כוס סוכר
1-שקית סוכר וניל
½-כוס מים
½-כוס שמן
1-שקית אבקת אפיה
2-כוסות קמח
קרם:
2-שמנת מתוקה
50-גרם אבקת סוכר
1-כף פודינג וניל
לציפוי:
200-גרם ריבת חלב
לקישוט:
1-כוס אגוזי מלך קצוצים
½-כוס קוקוס
אופן ההכנה
להקציף חלבונים במהירות גבוהה לקצף קשה ולהוסיף בהדרגה סוכר וסוכר וניל.
להפחית מהירות ולהוסיף חלמונים, מים, שמן ולערבב דקה נוספת.
להוסיף קמח, אבקת אפיה ולערבב עוד חצי דקה.
לרפד תבנית עגולה מס'26 בנייר אפיה ולשמן מעט.
לצקת בתבנית את הבלילה ולאפות בתנור מחומם ל-170 מעלות כ-40 דקות.
לצנן ולחצות במחצית הגובה..
להקציף שמנת מתוקה, אבקת סוכר ופודינג וניל לקרם יציב.
למרוח בחלק אחד של העוגה חצי מכמות הריבת חלב וחצי מכמות הקרם.
לכסות בחלק שני של העוגה ושוב למרוח ריבת חלב ומעל את הקרם.
לפזר מעל אגוזים קצוצים ואת הקוקוס.
לצנן במקרר 4 שעות לפני ההגשה.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי שלי
שתף את המתכון