חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי תרד - כשר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"ניוקי"- כופתאות מבושלות. ההכנה נעשית בשלושה שלבים: brחליטת התרד (10 דק') brהכנת הכופתאות ובישולן brהקרמה עם גבינה בתנור brלמרות שזה נראה מסובך- התוצאה טעימה.
ניוקי תרד - כשר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"ניוקי"- כופתאות מבושלות. ההכנה נעשית בשלושה שלבים: brחליטת התרד (10 דק') brהכנת הכופתאות ובישולן brהקרמה עם גבינה בתנור brלמרות שזה נראה מסובך- התוצאה טעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם תרד טרי
50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
1 כוס גבינה "קשקבל" מגורדת
1 ביצה
4-6 כפות קמח תפוחי אדמה
קורט אגוז מוסקט טחון
קורט פלפל לבן
להקרמה:
5 כפות חמאה נמסה
½ כוס גבינה "קשקבל" (או אחרת) בנוסף לכוס הקודמת
אופן ההכנה
1. שוטפים את התרד הטרי, מאדים בסיר מכוסה, עם 1 כוס מים רותחים, במשך 10 דקות.
סוחטים היטב וקוצצים.
2. מערבבים את התרד עם הגבינות, הביצה, קמח תפוחי האדמה, פלפל ואגוז מוסקט.
מקררים במשך שעה אחת.
3. מרתיחים בסיר גדול כ- 12 כוסות מים.
4. אם התערובת דלילה מדי, מעבים אותה עם כף או שתים של קמח תפוחי אדמה.
צרים בידים לחות כופתאות בגודל אגוז המלך ושמים אותן בזו אחר זו במים הרותחים. כאשר
הכופתאות מוכנות הן צפות ויש להוציאן בעזרת כף מחוררת.
5. מחממים את תנור האפיה לחום בינוני (180°C).
6. משמנים תבנית , מניחים את ה"ניוקי" זה בצד זה בתבנית . מנקדים בחמאה נמסה
ובוזקים ב"קשקבל". אופים 15 דקות עד שהציפוי זהוב ומבעבע.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: נירה רוסו ידיעות אחרונות
שתף את המתכון