הוראות הכנה
מרכיבים
1 וחצי כוסות דלעת חתוכה לקוביות
3/4 כוסות שמן (תירס)
1 כפית מלח
6 שיני שום כתושות
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה - לפי הטעם
1 כפית קימל טחון
רבע כוס מיים
רבע כוס חומץ הדרים
אופן ההכנה
1. מביאים לרתיחה בסיר את הדלעת+המלח+השמן. מבשלים על אש בינונית כשעה, ואז מועכים בממעך לפירה.
2.מערבבים בקערית קטנה את המיים הפפריקות, הקימל והשום, ומוסיפים למחית הדלעת. מבשלים עוד 5 דקות.
3. מצננים ומוסיפים את החומץ.
מגיש:
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון