הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה דג סול קפוא (היו שם 8 חתיכות).
50 גרם חמאה.
שלושה בצלצלי שלוט קצוצים דקיק.
5 גבעולי טרגון טרי קצוץ, או חצי כפית טרגון יבש.
6 גבעולי פטרוזיליה קצוצה.
כוס יין לבן.
ו שמנת לבישול של השף הלבן.
מלח, פלפל לבן.
כפית גדושה אבקת מרק עוף (חברי עמותת הפלצנים בע"מ - יכולים לוותר).
אופן ההכנה
הרוטב-
ממיסים את החמאה. מטגנים את השאלוט עד שקוף בלבד. מוסיפים פטרוזיליה, טראגון, מלח ופלפל לבן. מוסיפים את היין ומצמצמים למחצית. מוסיפים את השמנת ואבקת המרק, ומסמיכים על אש קטנה. מתקנים תיבול.
הדג -
שוטפים את הדגים המופשרים, ומייבשים.
ממליחים וסוחטים מעל מיץ מלימון אחד.
משהים חמש דקות, מנגבים ומקמחים. מטגנים בחמאה, לזהוב.
מגישים עם הרוטב מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון