חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סול בחמאה, יין לבן וטרגון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג סול בחמאה, יין לבן וטרגון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה דג סול קפוא (היו שם 8 חתיכות).
50 גרם חמאה.
שלושה בצלצלי שלוט קצוצים דקיק.
5 גבעולי טרגון טרי קצוץ, או חצי כפית טרגון יבש.
6 גבעולי פטרוזיליה קצוצה.
כוס יין לבן.
ו שמנת לבישול של השף הלבן.
מלח, פלפל לבן.
כפית גדושה אבקת מרק עוף (חברי עמותת הפלצנים בע"מ - יכולים לוותר).
אופן ההכנה
הרוטב-
ממיסים את החמאה. מטגנים את השאלוט עד שקוף בלבד. מוסיפים פטרוזיליה, טראגון, מלח ופלפל לבן. מוסיפים את היין ומצמצמים למחצית. מוסיפים את השמנת ואבקת המרק, ומסמיכים על אש קטנה. מתקנים תיבול.
הדג -
שוטפים את הדגים המופשרים, ומייבשים.
ממליחים וסוחטים מעל מיץ מלימון אחד.
משהים חמש דקות, מנגבים ומקמחים. מטגנים בחמאה, לזהוב.
מגישים עם הרוטב מעל.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון