הוראות הכנה
מרכיבים
סינטה מיושנת.
אבוקדו.
לימון, מלח.
פסטו.
אופן ההכנה
פורסים פרוסות דקות של סינטה (כמו "קרפצ'יו").
מסדרים בתבנית "מאפין" שהקצוות בולטים החוצה כמו באבוקדו.
סוחטים פנימה טיפה לימון ומלח.
ממלאים באבוקדו מעובה בפסטו, או בכל מילוי אחר שרוצים, גבינות למשל.
סוגרים והופכים על צלחת.
קישוט : שמן ירוק על הסינטה, מכינים כוסית מעגבניית שרי חותכים כיפה קטנה מלמעלה ומרוקנים את העגבנייה. ממלאים בפסיפלורה.
מגיש:
מקור: שף ישי אלחרר
שתף את המתכון