הוראות הכנה
מרכיבים
6 מצות
4 ביצים
כוס חלב
שמן לטיגון (שמן זית או שמן קנולה)
2 כפיות מלח
אופן ההכנה
מרטיבים מעט את המצות ושוברים אותן לחתיכות קטנות בקערה גדולה. את הביצים מערבבים בקערית כמו שמכינים לחביתה. מוסיפים את הביצים והחלב לחתיכות המצה ומערבבים טוב. שופכים את התערובת למחבת ומטגנים כמו חביתה. כשרואים שהחלק התחתון מוכן הופכים. מתקבלת פשטידה יפה וזהובה שאפשר לאכול עם תוספת מתוקה (ריבה,דבש..) או עם גבינה מלוחה וכדו'.
מגיש:
מקור: יהודי
שתף את המתכון