הוראות הכנה
מרכיבים
4 כנפי הודו
8 כוסות מים
1 כף אבקת מרק עוף
מלח
פלפל גרוס טרי
לקניידלך: 1 שקית קניידלך להכנה מהירה
2 כפות שמיר קצוץ
אופן ההכנה
מניחים את הכנפיים בסיר עם המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את מרק העוף, המלח והפלפל. מכסים ומבשלים כשעתיים וחצי. מקפים את המרק ומוציאים את הכנפיים. מכינים את הקניידלך לפי ההוראות שעל האריזה תוך כדי הוספת השמיר לתערובת. מבשלים את הקניידלך במרק לפי ההוראות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: רות יולס למגזין גורמה של את
שתף את המתכון