חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב אסיאתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט כרוב אסיאתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן קנולה
1 כרוב אדום פרוס דק
2 כוסות של נבטי שעועית
2 כוסות אפונה סינית פרוסה דק
2 גזרים מגורדים דק
3 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש
זרזיף שמן שומשום
מיץ משני לימונים
½ כוס עלי כוסברה טריים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את השמן בווק ומוסיפים את הכרוב. מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים כחמש דקות עד להתרככות קלה. מוסיפים את הנבטים, האפונה, הגזרים ומקפיצים שתי דקות נוספות. מערבבים יחד את הסויה, הדבש, שמן השומשום ומיץ הלימון. מוסיפים את התערובת לכרוב יחד עם עלי הכוסברה. מערבבים היטב, מתקנים תיבול ומגישים.
מגיש: dylam
מקור: שף מייקל סמית'
שתף את המתכון