הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג תערובת של תפוחי אדמה בהירים בקליפתם, תפוחי אדמה אדומים בקליפתם, בטטות קלופות וסלק מבושל בוואקום
¼ כוס שמן זית
½1 כפיות מלח ים
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
2 כפות שום כתוש
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
חותכים את הירקות לפלחים ומניחים אותם בקערה עם השמן, המלח, הפלפל והשום. מערבבים היטב. מסדרים בתבנית בשכבה אחת ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך שעה. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מגיש:
מקור: רות יולס למגזין גורמה של עיתון את
שתף את המתכון