חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות מצות וקישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות מצות וקישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 מצות
3 קישואים טריים מגוררים גס
¼ כוס שמן זית
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 ביצים
½1 כוסות חלב
100 גרם גבינת פטה מפוררת
⅓ כוס צנוברים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
שוברים את המצות לפיסות קטנות ומניחים בקערה. סוחטים היטב את הקישואים המגוררים. מוסיפים לקערה את כל יתר החומרים (למעט השמן) ומערבבים לתערובת אחידה ונזהרים לא למעוך ולפורר לגמרי את המצות. צרים מהתערובת קציצות שמנמנות ועגולות. יוצקים למחבת את שמן הזית. כאשר השמן חם מכניסים פנימה את הקציצות לטיגון של 3 דקות מכל צד להשחמה נאה.
מגיש: dylam
מקור: שף ישראל אהרוני
שתף את המתכון