הוראות הכנה
מרכיבים
10 אספרגוס קלופים, חלוטים וחצויים לאורכם
1 שומר
1 צנון פרוס לפרוסות דקיקות
2 גבעולי סלרי פרוסות דק
100 גרם גבינת תום פרוסה בקולפן גבינות
סלסלת נבטי צנונית
1 צרור טימין (עלעלים בלבד)
שמן זית כתית מעולה
מלח אטלנטי
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
בעזרת סכין חדה פורסים את השומר מהשורש לאורכו בכדי לשמור על צורתו. מחלקים את הפרוסות באופן שווה בין שתי צלחות גדולות ומסדרים מעל את פרוסות הצנון, הסלרי והאספרגוס. מתבלים היטב בשמן זית כתית מעולה, מיץ לימון ומלח אטלנטי. לבסוף מפזרים מעל את גבינת התום ומעל את נבטי הצנונית ועלעלי הטימין.
מגיש:
מקור: שף הדסה וולף
שתף את המתכון