חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בשר עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בשר עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר (אני משתמש במס. 5 או 6 )
סלסלת פיטריות שמפיניון
2 בצלים גדולים קצוצים
5 עלי דפנה
כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק פיטריות
3 שני שום קצוצים
אופן ההכנה
מבשלים את הבשר שלם יחד עם מעט כורכום ועלי דפנה כ - שעה וחצי. מקררים את הבשר.
(רצוי לבשל אותו יום קודם)
למחרת פורסים את הבשר דק , בסיר מטגנים את הבצלים מוסיפים את השום, פיטריות ומאדים הכל. מוסיפים את הבשר מאדים כ- 5 דקות על אש נמוכה ומוסיפים את מי הבישול של הבשר שבושל מיום האתמול .
כעבור כרבע שעה מוסיפים את אבקת מרק הפטריות מהולה במים רותחים ומבשלים עוד כ 15- דקות.
מגיש: קיבי
מקור: מרסל שושן
שתף את המתכון