חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מחית כרובית מקושטת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל פשוט להכנה עם תוצאות מפתיעות. הכרובית היא עדינה וצורת הבישול br המומלצת היא אדוי. brתוספת קישוטים למנה משדרגת אותה.
מחית כרובית מקושטת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל פשוט להכנה עם תוצאות מפתיעות. הכרובית היא עדינה וצורת הבישול br המומלצת היא אדוי. brתוספת קישוטים למנה משדרגת אותה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית בינונית
2 כפות "ציר עוף" או אבקת מרק עוף
2 כפות צנוברים
2 כפות שבביי שקדים מולבנים
2 כפות שמן זית
½ בצל קצוץ לקוביות קטנות
מלח (לפי הטעם)
כ-½ ליטר מים לאדוי הכרובית.
אופן ההכנה
שוטפים את הכרובית ומפרידים לפרחים בודדים. מרתיחים את המים עם אבקת המרק או "ציר העוף", בסיר רחב (השתמשתי בסיר בקוטר 26 ס"מ, גובה המים לא יעלה על 2 ס"מ),כאשר המים רותחים, מוסיפים את פרחי הכרובית.
מבשלים במצב רתיחה עדינה (סיר מכוסה) כ-20 דקות. מוציאים את פרחי הכרובית עם כף מחוררת ומניחים בצד לקרור. בינתיים מכינים את התוספות. מטגנים את הבצל בשמן זית עד השחמה ומוציאים לכלי נפרד. על מחבת קטנה יבשה, קולים את הצנוברים ושבבי השקדים, תוך הקפצה, עד קבלת סימני חריכה קלים. מערבבים עם הבצל המטוגן.
מועכים את הכרובית המאודה מעבירים לצלחות הגשה ומקשטים בתערובת הצנובר-שקדים-בצל.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון