חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרובים משולבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים,מעניין,יפה ומתאים לכל אירוע.
סלט כרובים משולבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים,מעניין,יפה ומתאים לכל אירוע.
הוראות הכנה
מרכיבים
½-כרוב לבן
½-כרוב אדום
1-בצל אדום
2-בצל ירוק
1-חבילת איטריות תאילנדיות(להכין לפי הוראות רשומות ע"ג האריזה)
2-כפות שקדים מולבנים וקצוצים גס
מלח, פלפל גרוס לפי טעם
רוטב:
2-כפות חומץ בלסמי
1-כפית דבש
3-כפות שמן זית
אופן ההכנה
לחתוך לרצועות את שני סוגי הכרוב,בצל אדום לטבעות דקות,בצל ירוק קצוץ גס.
בכלי נפרד לערבב היטב חומץ בלסמי עם הדבש ותוך כדי ערבוב להוסיף את השמן בהדרגה.
לתבל את הירקות במלח ופלפל,להוסיף איטריות ואת הרוטב.
לערבב היטב ולפזר מעל את השקדים.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון