הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
500 גרם קמח
200 מיל" מים קרים
קורט מלח
50 מיל" שמן סוייה
10 גרם שמרים יבשים.
לבשר:
250/300 גרם בשר בקר כנתח מסוג צלעות /אנטריקוט/ סינטה
מלח פלפל שחור
שומן כבש ("לייה")
2 בצלים בינוניים קצוצים מטוגנים חלקית או לא מטוגן
אופן ההכנה
לבצק:
לערבב את כל היבשים יחד ולהוסיף מעט נוזל בכול פעם תוך כדי ערבוב + השמן
להגיע למרקם חלק וגמיש להניח בצד כשעה וחצי להתפחה.
להוריד אוויר מהבצק ליצור עיגולים קטנים בעזרת כוס כאשר הבצק מרודד
לבשר: את הבשר לחתוך כריבועים קטנים מאד ולערבב עם הבצל המטוגן או החי לטבל
לשים על הכיסון כמות של כ1 כף גדושה ולמעלה להוסיף את קוביית השומן על הבשר ולקפל לחצי ובעזרת מזלג להדק את הבצק כדי ליצור דוגמה ואטימה (אפשרות שנייה בעזרת האצבעות להדק היטב ) לאפות התנור שחומם מראש ל 160/170 מעלות צלסיוס, 20/30 דקות
מגיש:
מקור: בוכרה
שתף את המתכון