הוראות הכנה
מרכיבים
הכמויות יחסיות - ניתן להכפילן.
1 חציל גדול
1 כף פירורי לחם דקים ביותר (לנפות במסננת תה)
2 כפות מיונז
¼ כפית כמון או לפי הטעם
¼ כפית שום גבישי או לפי הטעם
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. לנקב את החציל ע"י סכין במספר מקומות לאורכו ולצלות בתנור!
כ - 40 דקות (להפוך מדי פעם) עד שיהיה צלוי היטב.
2. להוציא את תוכן החציל ללהעביר למסננת של פסטה, ולסנן את הנוזלים
עד ילא יטפטפו עוד.
3. להניח את החציל המסונן על קרש חיתוך ולקצוץ דק דק עד לקבלת מחית
עם מרקם עדין - אפשר ע"י סכין או קוצץ ירק - כזה שאוחזים בשתי ידיותיו
ובתנועות נידנוד קוצצים ירק.
4. להוסיף את שאר המרכיבים לערבב היטב ולהכניס למקרר לחצי שעה ואז
להגיש.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון