הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל בינוני
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
2 קישואים בינוניים
1 בצל גדול
2 חופנים שעועית לבנה קפואה
3 שיני שום כתוש
¼ כוס מיץ לימון
¼ כוס שמן זית
שמן סויה לטיגון עמוק
5-6 גבעולי קורנית
מלח
אפשר להוסיף גם לפת חתוכה כמו צ'יפס
אופן ההכנה
1. לחתוך את החציל לאורך ל - 4 וכל רבע לפרוס לעובי אצבע.
2. לפרוס את הקישואים לעובי חצי אצבע ולפזר עליהם מלח ולהניח
ל - חצי שעה.
3. לחתוך את הפלפלים והבצל לרצועות ברוחב אצבע.
4. לטגן את הירקות בשמן עמוק עד שיתרככו ולהעביר לקערה.
5. להפריד את עלי הקורנית לתוך צינצנת, להוסיף לצינצנת את המלח,
מיץ הלימון ושמן הזית, לסגור את הצינצנת ולנער היטב ולהניח
סגור 20 עד 30 דקות. כעבור הזמן הזה להוסיף לירקות, לערבב
ולהעביר לכלי סגור. להכניס למקרר ולהגיש אחר 30 דקות לפחות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון