הוראות הכנה
מרכיבים
3 קישואים מגורדים עם הקליפה
חופן פטרוזליה קצוצה
5 בצלים ירוקים קצוצים
3 ביצים
3 כפות קמח תופח
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים היטב. במחבת ( קוטר 26 ס"מ) לשים מעט שמן שיתחמם, לצקת חצי מהכמות על כל שטח המחבת לטגן על אש בנונית עד שמסביב מתקבל צבע זהוב. להפוך, לטגן עוד 5 דקות .
את ה"פריטדה" הופכים עם מכסה של סיר שטוח של פעם, או צלחת שטוחה.
בהצלחה.
חנה ששון
מגיש:
מקור: פרטי
שתף את המתכון