הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שיני שום מופרדות (עם הקליפה)
2 כפות רוטב סויה
300 ג' סוכר
צרור תימין
1 כוס יין אדום (יבש או חצי יבש)
1 כוס יין לבן (יבש או חצי יבש)
¼ כוס שמן סויה
מלח ופלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180°C .
מערבבים את כל החומרים ומניחים בתבנים. מכסים ברדידים אלומיניום ואופים 50 דק' או עד שהשום מתרכך. מצננים ומעבירים לכלי אטום. מאחסנים במקרר. נשמר חודש-חודשיים.
בהגשה - מחממים במיקרו.
ולא מתנשקים חודש.
מגיש:
מקור: מסעדת פיש/פרנצ'סקה בראשלצ
שתף את המתכון