הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שומשום לבן
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כוס גרעיני חמניה קלופים
1 כוס קוקוס טחון
¾ כוס סוכר חום
½ כוס מים
1 תרמיל וניל
במקום הסוכר והמים אפשר להשתמש ב - 1 כוס דבש
אופן ההכנה
1. לערבב את כל המרכיבים, לפתוח את תרמיל הוניל ולגרד את תוכנו
ולערבב עם הסוכר והמים ואז להוסיף למרכיבים היבשים.
2. לקלות במיקרוגל בכלי זכוכית ל - 3 דקות ולערבב. לחזור על התהליך
עד שהתערובת תקבל גוון חום בהיר.
3. לשמן את משטח השיש לשפוך את התערבת הקלויה עליו, לפזר
ולהדק ככל שניתן לעובי של 1.5 ס"מ ולקרר.
4. לחתוך עם סכין משוננת לצורה המועדפת עליכם.
5. נשמר בחוץ לחודשים רבים.
אפשר לפורר לתוך יוגורט במקום גרנולה, או לקחת לדרך כמקור אנרגיה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון