חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות כבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות כבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לכל סועד 4 או 5 צלעות צמודות
מלח
תערובת קארי טובה
שמן זית
2 שיני שום כתוש לכל סועד
1 בצל בינוני מגורד לכל סועד
אופן ההכנה
1. לבקש מהקצב לחתוך את קצות העצמות שאין עליהן בשר.
2. לערבב את כל התבלינים עם שמן הזית ולמרוח את הבשר
מכל צדדיו. לעטוף בנילון נצמד ובנייר אלומיניום ולהכניס
למקרר ליומיים.
3. לחמם את התנור ל - 250 מעלות ולצלות בתבנית 10 דקות
מכל צד. להנמיך את החום ל - 160 מעלות ולצלות עוד שעה
וחצי. להפוך מדי פעם.
4. להוציא מהתנור לקרש חיתוך ולחתוך בין 4 או 5 צלעות כך
שכל סועד יקבל בצלחת 4 או 5 צלעות מחוברות!
5. לסנן את הנוזלים שנשארו בתבנית.
6. להגיש על מצע של תרד מאודה ולצקת מעל מהנוזלים המסוננים.
אפשר גם להוסיף אורז לבן או מחית תפו"א.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון