הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת כרובית קפואה
4 ביצים
1 כוס גבינת צ'דר
1/2 כוס גבינת קשקבל
1/2 כוס פירורי לחם
1/2 כוס קמח
פלפל שחור
מלח
2 כפיות אבקת מרק פרווה
שמן זית
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורד
אופן ההכנה
1. לבשל את הכרובית במים עם מעט מלח עד שתתרכך. להוציא
מהמים, לסנן ולקרר.
2. לערבב כל המרכיבים למעט שמן זית
3. לשמן תבנית אפיה ולקמח את תחתיתה ודפנותיה.
4. לצקת את התערובת לתבנית ולנער לפיזור אחיד.
5. לחמם את התנור ל - 250 מעלות ולהכניס את התבנית ולאפות
10 דקות. להנמיך את החום ל - 160 מעלות ולאפות כ - 40 דקות
נוספות.
6. אפשר להגיש חם או קר
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון