הוראות הכנה
מרכיבים
1 מגש של רגל בקר פרוסה
200 גרם בשר בקר או עוף - אופציה
2 ליטר מים
2 בצלים גדולים
1 שורש פטרוזיליה
1 שורש סלרי
2 גזרים
4 עלי דפנה
1 כפית פלפל אנגלי שלם
מלח
3 גבעולי סלרי עם העלים
5-6 שיני שום כתוש
3 ביצים קשות - אופציה
אופן ההכנה
1. לבשל הכל למעט השום והביצים במשך 3 עד 4 שעות על
אש נמוכה - אפשר בסיר לחץ.
2. לסנן את המרק.
3. לרוקן את העצמות ולשים על קרש חיתוך.
4. להוציא את הבשר מהירקות ולהעביר לקרש חיתוך.
5. לחתוך את הביצים לפרוסות ולסדר בתבנית פיירקס.
6. לקצוץ את הבשר ואת מח העצמות ולפזר על הביצים
7. לחתוך פרוסות גזר מבושל ולפזר על הבשר.
8. להוסיף את השום הכתוש למרק ולערבב. לצקת לתוך התבנית.
9. להכניס למקרר ל - 24 שעות.
10. להגיש קר עם לחם שחור.
מגיש:
מקור: מסורתי
שתף את המתכון