הוראות הכנה
מרכיבים
קערה ומעליה מסננת תואמת הכי טוב רב שמושי של "טפרוור"
נייר רב מגבת
8 גבעי יוגורט של דנונה 3 אחוז
2 גבעי שמנת חמוצה 15 אחוז
1 כפית מלח גדושה
1 כפית מלח לימון גדושה
אופן ההכנה
לערבב את כל הגביעים עם המלחים ולצקת לתוך המסננת ,
שמרופדת בנייר מגבת, שמונחת על הקערה. לכסות במכסה ולהכניס למקרר ללילה. לניקוז הנוזלים.
לאחר פעולה זאת להעביר את הלבנה המוצקה לקערה יפה לצקת מעל שמן זית ולפזר זעטר
למרוח על לחם שחור טרי ולהינות .
חנה ששון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון