חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבנה לשבועות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנה קלה טעים יותר מקנוי ובריא יותר
לבנה לשבועות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנה קלה טעים יותר מקנוי ובריא יותר
הוראות הכנה
מרכיבים
קערה ומעליה מסננת תואמת הכי טוב רב שמושי של "טפרוור"
נייר רב מגבת
8 גבעי יוגורט של דנונה 3 אחוז
2 גבעי שמנת חמוצה 15 אחוז
1 כפית מלח גדושה
1 כפית מלח לימון גדושה
אופן ההכנה
לערבב את כל הגביעים עם המלחים ולצקת לתוך המסננת ,
שמרופדת בנייר מגבת, שמונחת על הקערה. לכסות במכסה ולהכניס למקרר ללילה. לניקוז הנוזלים.
לאחר פעולה זאת להעביר את הלבנה המוצקה לקערה יפה לצקת מעל שמן זית ולפזר זעטר
למרוח על לחם שחור טרי ולהינות .
חנה ששון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון