הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שעועית לוביה
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס שמיר קצוץ
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס אורז
3 - 4 שיני שום קצוצים
1 בצל יבש קצוץ דק
½ כפית כמון טחון
מלח
פלפל שחור
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. לבשל את השעועית עד שתתרכך.
2. לטגן את הבצל כשיזהיב להוסיף את השום ולטגן מעט.
3. לערבב את השעועית, הבצל והשום והירק. להוסיף מלח ופלפל.
4. לשטוף היטב את האורז, לסדר שכבת אורז בסיר ומעליה לסדר
שכבה של תערובת השעועית והירק, ומעל שכבה זו אורז וחוזר
חלילה כך ששכבה אחרונה תהייה של אורז. להוסיף מים לכיסוי
האורז ולבשל עד שהאורז יהיה מוכן.
מגיש:
מקור: פרסי
שתף את המתכון