הוראות הכנה
מרכיבים
4 תאנים טריות חתוכות לרבעים או כוס ענבים ללא גרעינים (אפשר לשלב חצי מכל פרי)
2 כוסות עלי בייבי
80 גרם גבינת רוקפור
½ כוס אגוזי מלך
לרוטב:
2 כפות אגוזי מלך
2 כפות חומץ בלסמי
1 שן שום
3 כפות שמן אגוזים
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל לבן גרוס
אופן ההכנה
מערבבים את הפירות ועלי הבייבי.
מערבבים את מרכיבי הרוטב היטב ויוצקים על הסלט.
מערבבים היטב ויוצקים מעל פיסות גבינת רוקפור ואגוזי מלך.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור: ארז קומורובסקי
שתף את המתכון