חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה קרה - ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צריך סבלנות
עוגת גבינה קרה - ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צריך סבלנות
הוראות הכנה
מרכיבים
3 מיכלי שמנת מתוקה
3 גביעי שמנת חמוצה 30%
3 חבילות גבינת "טוב טעם"
1 גביע גבינת שמנת טבעית מסוג "נאפוליון"
2 שקיות ג'לטין פרווה (נטו)
250 גרם ביסקוויט פתיבר
100 גרם חמאה מומסת
תמצית וניל טובה - לפי הטעם
½1 כוסות סוכר
½ עד ¾ כוס חלב
אם רוצים אפשר לשיכבה שניה:
1 מיכל שמנת מתוקה
½ כוס סוכר
תמצית תות טובה
גלטין מומס מהמנה למעלה
אופן ההכנה
1. לפורר את הביסקוויטים ולערבב עם החמאה. להדק על תחתית
תבנית קפיצית קוטר 28 ס"מ, ולהכניס למקרר.
2. לערבב את הגבינות והשמנת החמוצה להוסיף תמצית וניל
וחצי כוס סוכר.
3. להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר הנותר עד לקבלת
קצפת קשה ויציבה.
4. לערבב את הג'לטין בחלב קר. להניח סיר עם מים רותחים על
האש להכניס למים את הכלי עם החלב הקר והג'לטין ולהרתיח
ולערבב ללא הפסקה עד שהג'לטין ימס ולא יהיו גושים כלל.
5. לערבב את הקצפת עם הגבינות עד לקבלת תערובת הומוגנית.
6. להוסיף את הג'לטין המומס בחלב תוך כדי ערבול במערבל ידני
ובמהירות נמוכה או ע"י מערבל דוגמת "קיצ'נאייד". כשכל
הג'לטין התערבב כראוי, להוציא את התבנית מהמקרר ולצקת
על הביסקוויטים את התערובת. להכניס למקרר ל - 3 שעות.
אם רוצים שיכבה נוספת:
1. להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר, להוסיף תמצית
וג'לטין ולערבב היטב.
2. להוציא את התבנית כעבור 3 שעות מהמקרר ולצקת על הגבינה
את השיכבה השניה ולהחזיר למקרר ל - 3 שעות נוספות.
העוגה תהייה קשה דייה כעבור כ - 6 שעות במקרר.
להוציא מהמקרר ועם סכין להפריד את העוגה מהדפנות ולהחזיר
למקרר.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון