הוראות הכנה
מרכיבים
עלי תרד טריים שטופים (בכמות שמספיקה לקערת סלט)
2. עגבניות חתוכות לפלחים דקים
1. מלפפון חתוך לפלחים גסים
1/2 בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
4. עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות דקות
½ תפוח חתוך לפלחים דקים
30 גר' אגוזי מלך קלויים
4. פטריות פרוסות דק
6. זיתי קלמטה או טאסוס שלמים מגולענים
50 גר' גבינת עיזים (פרומעז למשל) קרועה לחתיכות בינוניות (כ-1/4 פרוסה לערך)
אופן ההכנה
לערבב את הירקות בצורה גסה בתוך הסלט, לפזר את האגוזים.
ניתן להגיש עם רוטב יוגורט/ גבינה כחולה או שום.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון