הוראות הכנה
מרכיבים
בצק 350 גרם קמח תופח 1 מרגרינה מחמאה 1 גביע שמנת חמוצה 1 חלמון ביצה 1 כפית מלח
מילוי גבינה:
1 גביע גבינה לבנה של 250 גרם
150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 תפוח אדמה מבושל מעוך וקר
אופן ההכנה
לערבב את חומרי הבצק לבצק חלק להכניס למקרר לחצי שעה לאחר מכן לרדד את הבצק לעובי
של 5 מ"מ לקרוץ עיגולים בעזרת כוס. קוטר הכוס היא לפי גודל הבוריקיטס שאתם בוחרים.
להכניס את המילוי ,לקפל לסהר למרוח בביצה ולפזר שומשום.
לאפות בחום של 180 מעלות.
בתאבון .
חנה ששון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון