חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס תותים -לייט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקצף תותים עם חלבון וסוכר(ללא שמנת ). מחייב שמוש במיקסר רב עוצמה.
מוס תותים -לייט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקצף תותים עם חלבון וסוכר(ללא שמנת ). מחייב שמוש במיקסר רב עוצמה.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם תותים
1 כוס +1 כף (215 גרם) סוכר
1 כפית תמצית וניל טהור
2 כפות מיץ לימון טרי
1 חלבון
הכלים:
מיקסר רב עצמה
קערת הגשה גדולה או 12-14 תבניות אישיות מחרסינה או מזכוכית.
אופן ההכנה
1. שוטפים את התותים ומניחים ליבוש על מגבת ניר. חותכים כ לתות ל4 חתיכות בערך.
2. שמים את התותים עם הסוכר והווניל בקערת מיקסר ובעזרת המקצף מערבלים במהירות נמוכה כ-3 דקות עד שהתערובת הופכת לרסק גס (התערובת לא תהיה חלקה. ישארו חתיכות קטנות של פרי). מוסיפים את מיץ הלימון ומערבלים. מוסיפים את החלבון (רצוי מביצה גדולה ובטמפרטורת החדר)ומקציפים 20 דקות , לא פחות, במהירות גבוהה עד שהתערובת תופחת מאוד למוס יציב שממלא את כל הקערה (רצוי להקציף עם מכסה על הקערה - כי התערובת יכולה להתיז לצדדים והחוצה).
3. מעבירים לכלי גדול או לכלים האישיים. מקפיאים מיד, כמה שעות ומגישים קפוא.
מגיש: amitsur
מקור: רוני ונציה ידיעות אחרונות
שתף את המתכון