הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חזה הודו עם העור
3 כפות שמן קנולה
מלח גס
פלפל לבן טחון
חצי כוס מיונז
3 כפות שמן זית
1 כף עלי טרגון קצוצים
חצי כוס אגוזי קשיו קלויים
אופן ההכנה
מברישים היטב את חזה ההודו בשמן, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בתנית חסינת אש. אופים כ-45 דקות בתור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהנוזלים הניגרים מהבשר אחרי נעיצת מזלג שקופים. מצננים כרבע שעה.
מסירים את העור וחותכים לקוביות. מערבבים עם המיונז, שמן הזית והטרגון ומצננים. לפני ההגשה מפזרים מעל את אגוזי הקשיו.
מגישים על מצע עלי חסה עם לחם פרוס בצד.
מגיש:
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון