הוראות הכנה
מרכיבים
2 ראשי ברוקולי טריים ויפים.
1 כפית אבקת מרק עוף פרווה.
לרוטב:
1 גביע אשל
1 כפית מחוקה חרדל חריף" דיז'ון" (מומלץ)
1 קובית תיבולית "שום פטרוזיליה" של "קנור"(מפוררת ומומסת בכף מים רותחים)
1 כף שמיר טרי קצוץ דק
קורט מלח
קורט פלפל שחור טחון טרי
כלים :
כלי אדוי למיקרוגל עם מכסה.
אופן ההכנה
שוטפים את ראשי הברוקולי ,חותכים רק את הפרחים, בעזרת סכין חדה (להשאיר כ-1 ס"מ של
גבעול כדי שהפרחים לא יתפוררו).
לשים את פרחי הברוקולי בכלי האדוי עם מעט מים בתחתיתו, לפזר אבקת מרק עוף פרווה
על פרחי הברוקולי ולאדות במיקרוגל 8 דקות. בינתיים להכין את הרוטב ע"י ערבוב כל
המרכיבים.
כאשר הברוקולי מוכן, להגיש חם עם הרוטב בצד.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון