הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
4 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
1 בצל גדול קצוץ דק
2 גמבה חתוכים לרצועות
2 שיני שום כתוש
100 גר' רסק עגבניות
כפית אורגנו יבש
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל לפי הטעם
2 פלפל אדום חריף (אם אוהבים פיקנטי)
אופן ההכנה
לחמם במחבת עמוק את שמן הזית. להוסיף את הבצל ולטגן עד שיצהיב.
להוסיף את הגמבה ולטגן עד שתתרכך (במעיכה על המחבט עם הכף). להוסיף 2 שיני שום כתוש. אח"כ להוסיף את העגבניות, רסק העגבניות, האורגנו המלח והפלפל.
לאחר כעשרים דקות כל התערובת נהיית הומוגנית.
אז פותחים את הביצים לתוך הרוטב.
אם אוהבים את החלמונים רכים ניתן להמשיך לבשל כך עד להגשה. אם אוהבים את החלמונים קשים יש לכסות את המחבת.
להגיש עם לחם שחור, גבינה לבנה וכו'.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון