חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה עשירה פיקנטית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה היא ארוחת הערב האולטימטיבית שלי: פלפלים, עגבניות, ביצה וקצת שמן זית brמה צריך יותר
שקשוקה עשירה פיקנטית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה היא ארוחת הערב האולטימטיבית שלי: פלפלים, עגבניות, ביצה וקצת שמן זית brמה צריך יותר
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
4 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
1 בצל גדול קצוץ דק
2 גמבה חתוכים לרצועות
2 שיני שום כתוש
100 גר' רסק עגבניות
כפית אורגנו יבש
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל לפי הטעם
2 פלפל אדום חריף (אם אוהבים פיקנטי)
אופן ההכנה
לחמם במחבת עמוק את שמן הזית. להוסיף את הבצל ולטגן עד שיצהיב.
להוסיף את הגמבה ולטגן עד שתתרכך (במעיכה על המחבט עם הכף). להוסיף 2 שיני שום כתוש. אח"כ להוסיף את העגבניות, רסק העגבניות, האורגנו המלח והפלפל.
לאחר כעשרים דקות כל התערובת נהיית הומוגנית.
אז פותחים את הביצים לתוך הרוטב.
אם אוהבים את החלמונים רכים ניתן להמשיך לבשל כך עד להגשה. אם אוהבים את החלמונים קשים יש לכסות את המחבת.
להגיש עם לחם שחור, גבינה לבנה וכו'.
מגיש: bhashavia1
מקור: עצמי
שתף את המתכון