חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת בצק שמרים קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו נחשבת לעוגה אבל מבחינתי אחרי שחותכים לאורך אלה עוגיות נפלאות
רולדת בצק שמרים קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו נחשבת לעוגה אבל מבחינתי אחרי שחותכים לאורך אלה עוגיות נפלאות
הוראות הכנה
מרכיבים
30 גר' שמרים
3 כפות סוכר
4 כוסות קמח
4 חלמונים
400 גר' מרגרינה בטמפ' החדר
6 כפות מיץ תפוזים
קליפת לימון מגורדת
החומרים למילוי:
קופסת ממרח תמרים
כפית קינמון
6 כפות אגוזים קצוצים
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן ההכנה
להמיס השמרים בסוכר עם מעט מים
להוסיף את שאר החומרים וללוש לבצק
לחלק ל-6 חלקים
לרדד כל חלק לעלה
למרוח את ממרח התמרים ולפזר קינמון ואגוזים
לגלגל לרולדה ולהניח בתבנית על נייר אפיה
לאפות כ-20 דקות בחום בינוני.
לאחר האפייה ניתן לפזר אבקת סוכר.
(נוח יותר לחתוך כשהעוגה לא התקררה לגמרי)
מגיש: bhashavia1
מקור: סגנון
שתף את המתכון