הוראות הכנה
מרכיבים
150 ג' בישקוטים
1 קופסה לפתן אפרסקים
מיכל שמנת מתוקה
כף סוכר
½ כוס חלב
½ גביע שמנת חמוצה
250 גבינה לבנה 9%
חבילה אינסטנט וניל
כל הכמויות (פרט לביסקוטים והאפרסקים) הינן מחצית מהמקוריות. העוגה יוצאת מאד גבוהה בכמות המקורית.
אופן ההכנה
1. מרפדים תחתית של תבנית עגולה 26 ס"מ בבישקוטים. מרטיבים קצת במיץ אפרסקים שוטחים שכבת אפרסקים על הבישקוטים.
2. מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה.
3. מקציפים את החלב, שמנת חמוצה והגבינה לשתי דקות. מוסיפים את הפודינג ומקציפים 3 דקות נוספות. מערבבים עם הקצפת ויוצקים על הפירות.
4. מקררים למשך לילה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון