חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו סלט טונה פשוט וטעים מאוד, מוגש כתוספת.
סלט טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו סלט טונה פשוט וטעים מאוד, מוגש כתוספת.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת טונה בשמן או מים
1ביצה קשה
2 מלפפון חמוץ במלח או במים
1/2 פלפל אדום קטן
10 זיתים שחורים (רצוי) או ירוקים
1/4 בצל סגול קטן
1 כף גדושה של מיונז
מיץ מרבע לימון
קורט מלח
אופן ההכנה
1. נבשל את הביצה כ-20 דקות במים רותחים (עד שתיהיה קשה), רצוי להכין את הביצה קודם בכדי שתתקרר קצת.
2. נקצוץ דק מאוד את המלפפונים החמוצים, הפלפל האדום, הזיתים השחורים או הירוקים והבצל הסגול, נעביר את הירקות החתוכים לקערה ונערבב.
3. נתבל את תערובת הסלט המוכנה במיץ הלימון, נוסיף את המלח ונערבב.
4. נוסיף לתערובת את חבילת הטונה כאשר סיננו אותה מהשמן או מהמים ונערבב.
5. נחתוך את הביצה הקשה לחתיכות קטונות אבל לא ממש קטנות, או לחילופין נגרד את הביצה הקשה בפומפיה על החלק הגס ביותר שלה, כעת נוסיף את הביצה הקשה לתערובת ונערבב.
6. כעת נוסיף את כף המיונז הגדושה ונערבב טוב עד לקבלת תערובת אחידה.
מגיש:
מקור: נעמה
שתף את המתכון