הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות בצל קצוץ
100 גרם מחית תפוחי אדמה
3 כפות פירורי לחם
500 גרם בקר טחון
5 כפות שמנת
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כפית מלח
1 ביצה
3 כפות חמאה
2 כפות שמן
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במעט שמן עד לשקיפות. מערבבים את הבצלים השקופים יחד עם מחית תפוחי האדמה, פירורי הלחם, הבקר הטחון, השמנת, הפטרוזיליה, המלח והביצה. מכינים מהתערובת כדורי בשר ומניחים אותם אחד ליד השני בתבנית אפיה ומכסים. מכניסים למקרר לשעה.
מחממים שמן וחמאה במחבת. מטגנים את כדורי הבשר הקרים מעט בכל פעם להשחמה. שומרים במקום חם עד להגשה.
מגיש:
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון