הוראות הכנה
מרכיבים
8 כפות פירורי לחם מלחם טרי
250 מ"ל חלב
1 בצל קצוץ דק
2 פרוסות סלק כבוש קצוצות דק
1 מלפפון כבוש קצוץ דק
500 גרם בשר בקר טחון
6 צלפים
מלח
פלפל שחור
3 כפות חמאה
אופן ההכנה
משרים את פירורי הלחם בחלב למשך 10 דקות. מטגנים את הבצל בחמאה עד לשקיפות. מתבלים את הבשר במלח ופלפל. מערבבים את הלחם והחלב במצרכים שנותרו. מכינים מהתערובת קציצות ומטגנים אותן בחמאה על אש גבוהה משני הצדדים עד להשחמה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון